Termékeink szállítását a Sprinter futárszolgálat végzi.

15.000.Ft. összeg felet INGYENES SZÁLLÍTÁS.

Személyes átvétel
Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetés esetén (a 0670-947-8380-as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen) van lehetőség. A megrendelt termékek árát egy összegben, a személyes átvétel során készpénzben kell kiegyenlíteni. Ebben az esetben szállítási költség nem merül fel. A vásárlásról nyugtát vagy számlát állítunk ki.

A megrendelés elküldését követen a megadott telefonszámon (0670-947-83-80), vagy email címen ([email protected]) történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.

Kérjük kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást ellenőrizze a SPAM – levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.