My Cart
Ft

Bio Gyümölcslé

Eredmények megjelentése (7)

BIO ALMALÉ 5 LITER

2 590 Ft

Frissen szedett bio almáinkat mosás válogatás után daráljuk és préseljük. Az almalevet 80C’ on hőkezeljük és bag-in-box csomagolásba rakjuk. Az alma a kíméletes eljárásnak és a légmentes csomagolásnak köszönhetően megőrzi zamatanyagait és ízvilágát. Hozzáadott vizet, cukrot és tartósítószert nem tartalmaz.

BIO FEKETEBERKENYE ALMÁVAL (ARONIA) – ALMA 3 LITER

4 490 Ft

A feketeberkenye másnéven arónia legkiemelkedőbb hatásai a gyulladáscsöketés és megelőzés. Megelőzi a legtöbb “népnyomorító és pusztító” betegséget, mit például a szívinfarktust, rákot, anyagcsere és keringési betegséget, cukorbetegséget. Általános immunrendszer erősítő. Kutatók egyöntetű véleménye szerint összességében legalább olyan gyógyító tulajdonsággal rendelkezik, mint a noni.

 

 

BIO HOMOKTÖVIS-ALMA 3 LITER

2 990 Ft

10% homoktövist és 90% almalét kevertünk össze ehhez a gyümölcsléhez.

A homoktövis erős jellegzetes savanyú ízét a hozzáadott almával édesítettük meg, így értük el ezt a kellemes ízű, ezernyi jótékony hatással rendelkező gyümölcslevet.

BIO KÖRTE-ALMA 3LITER

2 890 Ft

A benne lévő vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok harcolnak a betegségek kialakulása ellen. a körtében rengetek C és K vitamin található, de a réz tartalmi is magas. Magas a gyümölcslé rost tartalma ezáltal csökkenti a koleszterin szintet, megköti az epesavat és csökkenti a stroke kialakulásának esélyét. Körte hipoallergén nem okoz allergiás tüneteket, már csecsemőkorban adható. Alacsony glikémiás indexe miatt fogyasztás után nem ugrik meg a vércukor szint

 

BIO MEGGY-ALMA 3 LITER

2 890 Ft

30% meggyből és 70% almából készítettük ezt a gyümölcslevet. Erőteljes savanyú meggy ízét az alma teszi édesebbé és harmónikussá.

 

BIO SZŐLŐ-ALMA 5 LITER

3 290 Ft

50% szőlőlé és 50% almaléből készült ez az édes gyümölcslé.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping